Dan otvorenih vrata

28.05.2015.

daniudrugaarticleNobilis i ove godine sudjeluje na Danima otvorenih vrata udruga tako što će 29. svibnja otvoriti svoja vrata na adresi A.Schulteissa 19 (barake), Čakovec u vremenu od 10-14 h.

U Udruzi će se nalaziti izložbeni edukativno informativni materijali, a građani će se u direktnom razgovoru sa zaposlenicima Udruge moći upoznati s aktivnostima i projektima te dobiti odgovore na okolišna pitanja koja ih interesiraju.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske biti će dostupan na web stranici  kao i na facebook stranici.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015., Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavit će mobilnu aplikaciju „UdrugeInfo“ koja za cilj ima povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode.